Zniżka w salonie Skody EMIDA w Rudzie Ślaskiej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marcinat127
    Classic
    • 2008
    • 6

Zamieszczone przez fabia2
    A co do czujnikow- to wystarczy takiemu latwowierniejszemu klientowi powiedziec. " No wie pan, jeszcze Pan pojezdzi miesiac i sie czujniki wlacza, wiec szkoda dwa razy do serwisu jezdzic to przy okazji przegladu zrobmy to i to i tamto....A klient co na to? Jak trza to trza( oczywisnie nie o wszystkich mowie)
    Dokladnie mi tak samo mowili w ASO skody, po 45kkm kazali wymienic, olalem, zrobilem 76kkm i dopiero w tedy zapalil sie czujnik.
    Nalezy pamietac, ze oni oceniaja klocki czy wytrzymaja do nastepnego przegladu, a rozbieznosc w przebiegach moze byc od 20-80kkm, wiec dla niektorych to jednak dobrze.

[ Dodano: Sob 21 Lut, 09 17:53 ]
    Zamieszczone przez Big
    Panowie, ale nikt z Was tak naprawdę nie pomyślał chyba o co chodzi??!!! Wyobraźcie sobie, ze spotykacie na swojej drodzie (lub co gorsza jedziecie z nim) takiego gł.upka który ma wsadzone używane klocki i co wtedy?? Jakie to moze mieć dla Was konsekwencje??
    Takich idiotów którzy wsadzają używane klocki czy amorki do samochodów powinno sie eliminowac ze społeczenstwa bo to są ludzie bez wyobraźni i majacy innych w d... .
    Nie zgadzam sie , jezli moje amorki maja prawie 200kkm przebiegu to zakup i montaz uzywanych po 50kkm np.od kolegow z klub, bedzie chyba w miare rozsadnym wyjsciem. :wink:

Tak samo wole, aby ten taxiaz wsadzil te uzywane klocki np. z polowa grubosci niz dalej ujezdzal te swoje co ma cienkie jak papier, bo go nie stac na nowe :x
    Zeby nie bylo, to ja tak nie robie i nie popieram, ale z dwojga zlego to lepsze to niz tamto.
  • Paczek
    Classic
    • 2007
    • 29

Jak w temacie, w salonie Skody EMIDA jest zniżka na części w wysokości 14% i 12% na robocizne dla każdego, kto jest z OCP i zgłosi się do Pana Sebastiana Niejodek.
    Była Octavia 1.8T L&K jest Audi A4 S-line 182KM i 409Nm By Aligator

Komentarz

• seiko5
      Drive
      • 2008
      • 66

dodam że dział części oraz doradcy serwisowi wiedzą że dla klubowiczów OCP są rabaty przewidziane. Promocji nie łączymy (jeśli ktoś posiada kartę rabatową to nie łączy się ona z rabatami forumowiczów)

pozdrawiam
      Wen keiner kent die antwort, dan schreib zu mir

Komentarz

• bzyq_74
        RS
        • 2008
        • 3467
        • Volkswagen
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Paczek, temat poruszany tu /niedawno/:

Po co tworzyć nowy wątek /śmietnik/.
        MARCIN
        Mój szkodnik

Komentarz

• andriu21tg
          L&K
          S_OCP Member
          • 2008
          • 1499

seba ty chciales jakies zrodla daj znac bo nic na@ niedostaelem..

Komentarz

Pracuję...